Badgy - Testimony of the field hockey club

Lidmaatschapskaart voor ijshockeyclub Ducs d’Angers

Identificatie op het gebied van vrijetijdsactiviteiten is een enorm en soms complex gebied. Atleten, supporters, partners of managementteams: ze moeten allemaal worden geïdentificeerd. Steeds meer clubs kiezen hierbij voor een plastic kaart. De kaart fungeert niet alleen als identificatiebewijs maar laat ook zien dat de eigenaar bij een geweldige sportfamilie hoort.

De kaart kan op verschillende manieren worden aangevraagd: bij nationale verenigingen via de post of rechtstreeks bij de clubs! De managers van de ijshockeyclub Ducs d’Angers hebben voor rechtstreekse levering gekozen om de kaarten voor hun leden, supporters en VIP’s te beheren.

Badgy - Testimony of the field hockey club

De uitdaging

Sinds de oprichting heeft de club zich opgewerkt in de divisies en bereikte deze in 2013 bijna de top van de Franse Ligue Magnus.

Het aantal toeschouwers bij de ijsbaan is toegenomen, en tijdens het seizoen van 2013 was het stadion bijna volledig bezet. Uit succes vloeit succes voort en het aantal abonnementshouders, partners en VIP’s is flink gegroeid. En dan hebben we het nog niet eens over de loyale steun van de Raptors-fanclub!

Vanwege dit toenemende succes werd in 2011 duidelijk dat nieuwe faciliteiten en managementtools nodig waren, vooral om de veiligheid en het comfort van de fans te verzekeren. De eerste investering was een bus voor het transporteren van fans naar uitwedstrijden. Een andere kwestie die moest worden aangepakt, was identificatie van reizende fans en voor leden en VIP’s die thuiswedstrijden bijwonen. Het doel was een eenvoudig en doeltreffend systeem te vinden, en er werd gekozen voor plastic kaarten.

 

De oplossing

Na evaluatie van het huidige assortiment koos de groep voor Badgy-kaartprinters van Evolis.

Badgy is een alles-in-een-oplossing die wordt geleverd met personalisatiesoftware, toegang tot een bibliotheek met kaartsjablonen en enkele verbruiksartikelen. Kortom, het ideale pakket voor de vereisten van de ijshockeyclub.

 

De voordelen

Met behulp van Badgy drukte de club bijna 700 persoonlijke lidmaatschapskaarten af tijdens het seizoen van 2012/2013, hoofdzakelijk via twee modellen: badges voor leden en supporters en badges voor partners.

Dankzij het gebruiksgemak van het systeem was minimale training vereist. Dit was een belangrijke factor voor het kleine managementteam van Ducs d’Angers, dat de leiding heeft over het afdrukken van de badges en verantwoordelijk is voor vele andere werkzaamheden.

Sinds we Badgy zijn gaan gebruiken, is onze ledenadministratie aanzienlijk vereenvoudigd. De plastic kaart schept een gevoel van loyaliteit aan de club. Bovendien staat de kaart voor de kwaliteit en het professionalisme van de club. We kunnen niet meer zonder Badgy.

David Deshaies, algemeen manager van de Ducs d’Angers

Eine All-in-One-Lösung für den Druck Ihrer eigenen Karten

Badgy - Solution tout-en-un - Logiciel
Eine praktische Software zur Gestaltung und Personalisierung von Ausweisen: Evolis Badge Studio in der Standard- oder Plus-Version.
Badgy solution package including: software, printer, consumables
2 Lösungen: Badgy100 und Badgy200. Jede enthält einen Kartendrucker und eine Packung mit Verbrauchsmaterialien: Farbband, PVC-Blankokarten und eine Reinigungskarte.
Eine Online-Vorlagenbibliothek mit kostenlos herunterladbaren, anpassbaren Kartenvorlagen.
Entdecken Sie unsere Lösungen
Illustration Cartable

Informiert bleiben

Damit Sie unsere neuen Kartenvorlagen, unsere aktuellen Neuigkeiten und unsere exklusiven Angebote nicht verpassen, melden Sie sich für unseren Newsletter an:

Illustration plante